Stötta arbetet

STÖTTA ARBETET

DIN GÅVA GÖR SKILLNAD

TILLSAMMANS FÖRÄNDRAR VI LIV

Det arbete vi bedriver i Kenya är endast möjligt genom stöd från givare, det vill säga privatpersoner, fonder, stiftelser m.m. Utan er givare hade vi aldrig kunnat göra det vi gör och även fortsätta skapa förutsättningar för människor i utsatthet.

Du, din fond eller ditt företag kan stötta oss med valfri summa eller engagera dig genom en egen insamling. En kan inte göra allt men alla kan göra något och tillsammans gör vi skillnad och förändrar liv!

ANLEDNINGAR TILL ATT STÖTTA ARBETET

Du hjälper barn och kvinnor till en ljusare framtid

Genom att stötta arbetet ger du barn en ljusare framtid med möjlighet till inte bara överlevnad utan också utbildning och ett nytt hem samt ny familj på längre sikt. Du stöttar även kvinnor och änkor i en utsatt position och ger även dem framtidstro och hopp.

Vi tror att varje individ har ett okränkbart värde och att det är vår uppgift som medmänniskor att göra det vi kan för att varje människa ska få utvecklas och leva ett värdigt liv.

Varje krona går dit den ska

När du ger en gåva till oss kan du va säker på att varje krona går dit den ska.

I Sverige jobbar vi helt ideellt. Mindre än 1 % går till våra administrativa kostnader dvs. växelavgiften när pengarna skickas från Sverige till Kenya. Styrelsen står själv för kostnader relaterat till arbetet som ex. styrelsemöten, besöksresor, hemsidan m.m. I Kenya har vi anställda som får lön utifrån nationella lagar. Resterande av budgeten går till de som våra projekt specifikt riktar sig mot, barn och kvinnor. Våra kassörer i Sverige och Kenya följer upp varje krona och ser till att de hamnar rätt

Personligt – vi är nära arbetet

Genom lokalt anställda och en lokal styrelse är vi hela tiden nära arbetet. Vi tror på människors kännedom och insikt om sitt områdes och regions utmaningar och behov, och på den lokala kunskap och kapacitet som finns hos våra anställda och i styrelsen i Kenya.

Flera i styrelsen i Sverige har besökt och sett arbetet (självklart genom egna medel). Det är en värdefull insikt för att kunna stötta personalen och styrelsen i Kenya på bästa sätt.

JUST DIN GÅVA GÖR SKILLNAD

Varje krona är värdefull och skapar förutsättningar för en ljusare och mer hoppfull framtid för barn och människor i utsatthet.

Var med du också, just din gåva gör skillnad!

VAD SÄGER VÅRA GIVARE?

”Jag ger för att jag vill hjälpa andra. Jag valde Den Barmhärtige Samariten för att jag känner ett förtroende för arbetet. När man vet att det går till något som kan förändra en människas liv.”

– Månadsgivare

ANDRA SÄTT – ENGAGERA DIG

Det finns andra sätt du kan göra skillnad på utöver att stötta arbetet med en egen gåva.

Vi har under åren haft flera olika initiativ- och engagemangstagare som gjort olika saker för att generera pengar till arbetet eller uppmärksamma verksamheten. Läs mer och bli inspirerad om vad du kan göra.

VARJE KRONA RÄKNAS

Vi tar tacksamt emot alla gåvor, stora som små!

Swish: 1230810457

Bankgiro: 5386-9640

IBAN number: SE44 8000 0826 4406 3035 4991

BIC code: SWEDSESS

Den Barmhärtige Samariten
Stöd oss

Stötta vårt arbete, ge en gåva!

Swish 1230810457

Bankgiro 5386-9640

IBAN number SE44 8000 0826 4406 3035 4991

BIC code SWEDSESS